top of page

Onze kamers

Hazelaar / 40m²

Onze grootste kamer, helemaal in de nok van het dak, heeft een kitchenette met wasbak, magnetron en Nespresso apparaat. Je overnacht in een heerlijk kingsize bed of een van de twee eenpersoonsbedden. Er is een ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, haardroger, verzorgingsproducten en toilet. Bovendien zijn alle kamers voorzien van een afzonderlijk bedienbare airco, flatscreen-TV en gratis WIFI. De prijs van de kamer is van woensdag t.e.m. zondag inclusief het uitgebreid ontbijt dat we aan tafel serveren van 8U30 tot 10U. 

Het Menneke Hasselt Hotel Kamer Hazelaar

Vanaf €170

Jenever / 25m²

'Jenever' is een ruime tweepersoonskamer waarin de charme van Hasselt volledig te voelen is: puur, fris, gezellig. Het kleine authentieke balkon aan de straatzijde geeft zicht op het 'Borrelmanneke'. Deze stijlvolle kamer biedt je alle comfort voor een aangenaam verblijf. Door de afzonderlijk bedienbare airco heb je in elk seizoen de perfecte temperatuur. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met haardroger en verzorgingsproducten. Geniet van een drankje uit de minibar en van de heerlijke nachtrust op de kingsize boxspring met ergonomische matras. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-TV en gratis WIFI De prijs van de kamer is van woensdag t.e.m. zondag inclusief het uitgebreid ontbijt dat we aan tafel serveren van 8U30 tot 10U.

WhatsApp Image 2024-04-11 at 21.55_edite

Vanaf €165

Japanse tuin / 25m²

Deze ruime kamer is geïnspireerd op de Japanse Tuin van Hasselt. Net zoals daar, staan rust en harmonie in deze kamer centraal waardoor u er heerlijk kan ontspannen. Na uw bezoek aan de stad kan u afkoelen door de airconditioning en genieren van een drankje uit de minibar. Je overnacht hier in een kingsize boxspring met ergonomische matras. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wasbak met haardroger en verzorgingsproducten. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-TV en gratis WIFI. De prijs van de kamer is van woensdag t.e.m. zondag inclusief het uitgebreid ontbijt dat we aan tafel serveren van 8U30 tot 10. 

Het Menneke Hasselt Hotel Kamer Japanse Tuin

Vanaf €155

Speculaas / 16m²

'Speculaas' is een gezellige kamer van 16m² met rustige ligging aan de achterzijde van het hotel met zicht op enkele Hasseltse binnentuintjes. Er is een comfortabel Kingsize bed en afzonderlijk bedienbare airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met verzorgingsproducten en haardroger. Daarnaast is er in elke kamer een minibar, flatscreen-TV en gratis WIFI. Deze kamer is de perfecte keuze voor een kort weekendje er tussenuit. De prijs van de kamer is van woensdag t.e.m. zondag inclusief het uitgebreid ontbijt dat we aan tafel serveren van 8U30 tot 10U. 

Het Menneke Hasselt Hotel Kamer Speculaas

Vanaf €140

Mode / 16m²

Onze 'Mode' kamer is gelegen op het tweede verdiep van het hotel met rustige ligging aan de achterzijde. Er is een goed uitgeruste badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook verzorgingsproducten en een haardroger zijn telkens aanwezig. Zoals in de andere kamers kan je verwarmen of verkoelen via de afzonderlijk bedienbare airco en is er een minibar, flatscreen-TV en gratis WIFI aanwezig. De prijs van de kamer is van woensdag t.e.m. zondag inclusief het uitgebreid ontbijt dat we aan tafel serveren van 8U30 tot 10U. 

Het Menneke Hasselt Hotel Kamer Mode

Vanaf €120

bottom of page